Publicado el

Posant-se en forma

El CD Almeda, un altre cop rival de l’Inter (foto: arxiu)

No es tracta d’una ‘Operació Bikini’, però s’acosta la temporada del bon temps i, per tant, la base torna a competir en lligues de futbol tradicional. L’Escola de l’Inter d’Escaldes comença la seva preparació sobre gespa amb un tradicional rival als partits amistosos.

El CD Almeda de Barcelona serà un altre any el rival de l’Inter durant una serie de partits que disputaran les categories Aleví, Infantil i Cadet de la nostra base. També s’hi afegeix la UE Engordany. El camp del Prat del Roure de la nostra parròquia serà la seu dels partits de la categoria Aleví, mentre que l’Infantil i el Cadet es durà a terme al Centre d’Entrenament de la FAF.

Els partits seran disputats aquest dissabte 22, aprofitan la pausa a les lligues d’hivern de futbol sala arran del cap de setmana de Carnaval. Una bona oportunitat per competir sobre gespa, abans de la tornada a les competicions de futbol tradicional que comencen el 7 de març.

CATEGORIA ALEVÍ (PRAT DEL ROURE)

9:30 Inter d’Escaldes A UE Engordany
10:00 Inter d’Escaldes A Inter d’Escaldes B
10:30 Inter d’Escaldes B UE Engordany
11:00 Inter d’Escaldes A CD Almeda B
11:30 UE Engordany CD Almeda A
12:00 CD Almeda A Inter d’Escaldes A
12:30 UE Engordany CD Almeda B
13:00 Inter d’Escaldes B CD Almeda B
13:30 CD Almeda A CD Almeda B
14:00 Inter d’Escaldes B CD Almeda A

CATEGORIA INFANTIL (CE FAF)

15:30 Inter d’Escaldes UE Engordany
17:00 Inter d’Escaldes CD Almeda
18:30 UE Engordany CD Almeda

CATEGORIA CADET (CE FAF)

16:15 Inter d’Escaldes UE Engordany
17:45 Inter d’Escaldes CD Almeda
19:15 UE Engordany CD Almeda

 

L’Infantil va jugar contra el CD Almeda el 2019 (foto: Anabel Caetano / arxiu)