Publicado el

Experiència per créixer

Bona part de l’Escola de l’Inter d’Escaldes ha viscut un gran pas al seu camí d’aprenentatge, gràcies a la sèrie de partits amistosos contra el CD Almeda i la UE Engordany. Alguns jugadors, sobretot de categories menors, no oblidaran pas aquesta jornada que per a ells serà històrica.

Les categories Aleví, Infantil i Cadet han estat les protagonistes de la serie de partits, organitzada per la nostra Escola, davant el CD Almeda de Barcelona, club que un any més aporta amb la seva presència al Principat.

Durant tot el matí s’han disputat partits de l’Aleví al Prat del Roure de la nostra parròquia i, a la tarda, tant l’Infantil com el Cadet han disputat partits de futbol-11 contra l’equip de Cornellà de Llobregat i contra la UE Engordany, convidat també a la jornada.

Més enllà dels resultats (s’han jugat partits de 30 minuts a l’Aleví i de 45 a les categories de futbol-11), el més important era retrobar sensacions sobre la gespa artificial, ara que s’acosta el retorn de les lligues de futbol tradicional a partir del 7 de març. A més, la presència del CD Almeda ha contribuït als nostres jugadors a enfrontar-se a un equip amb un ritme de joc diferent.

Acció d’atac de Nathan Jiménez contra el CD Almeda

ELS DEBUTANTS

Potser que un partit amistós no tingui un valor massa gran a causa de la manca d’una competició amb punts en disputa. No obstant això, sí que un partit com aquests poden ser una fita històrica al desenvolupament dels nostres jugadors.

Els equips Aleví han sortit al camp amb una barreja de jugadors de la categoria, sense distinció si pertanyien a l’equip A, B o C que aquesta temporada disputen les lligues oficials. Això ha col·laborat a la integració entre companys de la categoria.

Per una altra banda, els equips de futbol-11 s’han reforçat amb jugadors de categories inferiors. La jornada ha estat l’estrena de jugadors com Adrià Déu, Owen Soriano, Aitor Mazón, Hedi Guizzi i Hugo Queirós a l’equip Infantil, disputant per primer cop un partit de futbol-11. A més, el porter de l’Infantil Álex Carrera ha defensat l’equip Cadet.

Aitor Mazón, un dels jugadors que s’ha estrenat en un camp gran