Publicado el

Creixement i constància

Un altre cop, l’Inter d’Escaldes vol subratllar l’aprenentatge i la perseverança dels nostres jugadors més destacats. Per aquesta raó, anunciem la quarta edició de l’Equip Bomosa.

L’objectiu del projecte esportiu de l’Inter està més enllà del resultat. Per nosaltres, els valors de l’esport i el respecte han d’estar en tot moment. Per això hem fet una mancomunió molt gran amb Bomosa, el nostre patrocinador, per destacar onze jugadors cada mes.

Aquesta iniciativa és consensuada entre el departament de difusió de l’Inter i els entrenadors del nostre club. Els convocats del mes de febrer són:

MARC NAVARRO: la implicació del porter de l’equip filial ha estat palesa en tot moment. El Marc assumeix el seu rol dins de la plantilla amb humilitat i voluntat de col·laborar-ne, fins i tot com a jugador de camp.

TONI LAO: un professional molt responsable, la seva trajectòria irreprotxable li permet destacar com un jugador amb bon caràcter i bona presència física. Tothom voldria el Toni al seu equip.

HEDI GUIZZI: el seu esperit de lluita és una de les seves característiques. Hedi ha crescut com a jugador, mantenint l’ordre a la defensa. A més és un jugador molt respectuós. S’albira un gran futur amb ell.

DÍDAC MOLINA: és un dels jugadors que més ha crescut a l’Inter. Ha posat tot el seu aprenentatge al servei de la defensa de la seva categoria. Si continua progressant, l’Inter tindrà un millor jugador.

MARCELO RUIZ: un dels jugadors amb perseverança i constància per adaptar-se a l’equip. A més posa una bona dòsi de coratge cada cop que ha de lluitar per una pilota.

NIL FERNÁNDEZ: un nen ple de talent i que, de mica en mica, ha anat creixent com a jugador d’equip. El Nil ha millorat la relació amb el seu conjunt i és el primer en començar bones jugades.

DAVID MARTÍN: un altre jugador que ha sabut millorar les seves condicions de joc. L’Inter ha aprofitat el creixement d’un noi molt implicat amb els nostres colors. El David ha guanyat maduresa i responsabilitat a l’equip.

ERIKA GALVAO: les ganes per superar-se són fonamentals a la seva carrera esportiva. L’Érika s’ha retrobat amb l’Inter amb molta ambició i, per si no n’hi hagués prou, ha millorat la seva qualitat amb la pilota.

BRUNINHO: un gran esportista al servei de l’equip. Bruninho és aquest jugador que està trobant el seu lloc al camp i ajuda l’Inter a créixer. Fa una setmana, Bruuninho va completar el seu 40è partit amb el nostre club.

PERE SEGURA: un jugador amb molta energia i ganes per aprendre futbol cada vegada més. En Pere no es frustra mai quan no marca un gol i continua lluitant per aconseguir els seus objectius.

AITOR MAZÓN: un lluitador de l’àrea. L’Aitor es un apassionat pel futbol i demostra en cada pilota les ganes de victòria. A més és molt respectuós i molt implicat amb l’Inter. Un altre jugador amb gran futur i personalitat.

David Martín és un dels jugador de l’Equip Bomosa de febrer