Publicado el

Hat-trets… i als play-offs!

L’Inter d’Escaldes assegura el seu lloc a la lluita pel títol de Primera Divisió! Un triplet de Genís Soldevila ha col·laborat per assolir una nova victòria que permet inscriure el nostre equip a la fase final de la competició.

Una altra victòria voluminosa davant l’FC Ordino, en aquest cas per 5-0, és el resultat de la bona dinàmica que exhibeix l’Inter a la Lliga Nacional. El nostre equip ha estat molt superior davant el seu rival i ha pogut desenvolupar fases del joc amb més fluidesa.

La formació inicial de 4-4-2, amb un rombe al mig del camp, ha permès una millor circulació de pilota per al suministre dels davanters inicials, Ricardo Oliveira i Genís Soldevila. El portuguès ha generat perill dins de l’àrea, sobretot amb pilotes aèries.

Jordi Roca, de migcampista central, ha marcat un dels gols de l’Inter

El ‘Pistoler’, per la seva banda, ha marcat el primer hat-trick de la seva carrera amb gols de gran qualitat. El de Balaguer, pitxitxi de la Lliga amb 13 gols, s’apropa al rècord del màxim golejador de la història de l’Inter des de la seva refundació l’any 2015. Genís està a tres gols d’igualar la marca actual de Xavi Gallart ‘Gallo’ amb 28 gols.

L’Inter no solament assegura el seu pas a la fase major de la competició, sinó també hi manté el lideratge amb 40 punts. Josep Antoni Gomes ha aconseguit mantenir la porteria a zero per onzena vegada. Estadístiques que fan créixer la il·lusió amb aquest Inter.

Jordi Betriu s’ha retrobat amb el gol amb la nostra samarreta. El migcampista ha marcat el cinquè gol de la jornada.