Publicado el

I ara tornem a la gespa

L’Escola de l’Inter d’Escaldes va tancar la seva participació a la temporada d’hivern de futbol sala. El nostre club acaba aquest període amb bones sensacions abans de tornar a les competicions de futbol sobre gespa.

Dissabte van disputar-se les últimes jornades de les competicions complementàries de la temporada del futbol indoor, ja que les competicions de lliga havien acabat setmanes abans. De fet, l’Inter va assolir el títol de lliga a la categoria Femení i Prebenjamí.

Totes dues categories van confirmar el seu bon rendiment amb el màxim de puntuació de la temporada (suma de punts de lliga i copa). Les noies van aconseguir una victòria davant l’FC Santa Coloma B al seu comiat del futbol sala. Per la seva banda, el Prebenjamí va mantenir la millor puntuació malgrat perdre el seu últim partit contra l’FS La Massana B.

Els equips Benjamí A i Benjamí B tenien l’oportunitat de tancar la temporada al capdavant de la classificació però van perdre l’última jornada. Això no condiciona la bona feina a aquesta categoria, plena de nens amb entusiasme i ganes d’aprenentatge.

El dissabte 7 de març serà el retorn de les competicions oficials de futbol sobre gespa. Les categories de Futbol-7 comencen la primera jornada de la Lliga Primavera, mentre que les categories de Futbol-9 i Futbol-11 reanunden la competició a la jornada 9.

El Femení rep el tradicional passadís de les seves rivals (foto: Luis Pinto)