Publicado el

Cada dia és un dia menys, Luke

Pullen després de la intervensió quirúrgica a Manresa.

Ha començat una altra etapa al procés de recuperació de Luke Pullen, un dels valors del nostre equip filial que va patir una greu lesió al genoll esquerre durant un partit a la lliga de Segona Divisió. El davanter agraeix les mostres d’afecte.

Trencament total del lligament creuat anterior, trencament parcial del lligament creuat posterior, distensió del lligament lateral intern, trencament del cap del fèmur i fractura del cap de la tíbia. Tot això és el que es va provocar al genoll esquerre de Luke Pullen durant el partit del nostre equip filial contra l’Atlètic Amèrica, vàlid per la jornada 14 de la lliga de Segona Divisió. El davanter va ser operat divendres a Manresa, sota la mirada del doctor Jordi Puigdellívol.

«L’operació es va fer a les 10 del matí, en teoria eren 75 minuts pero al final van ser gairebé tres hores ja que al moment d’obrir el genoll es va veure com els dos meniscs estaven totalment destrossats. Després de la soldadura i la reconstrucció del cap de fèmur i els meniscs, es va poder fer els túnels adequats per fer passar els tendons com a nous lligaments. Ara mateix estic bé però amb bastant de dolor ja que ha baixat totalment l’anestèsia», comentava Luke des de la sala de recuperació a Manresa.

Abans de l’operació, Luke no volia desconnectar-se del seu equip. Aquí, a la grada durant l’últim partit contra la UE Extremenya.

Al moment de la lesió, Luke era el màxim golejador de l’Inter B amb sis gols. ‘Baby Rooney’, autor del gol de la victòria de l’històric títol de Primera Divisió de la categoria Juvenil la temporada 2017-18, s’estava consolidant com a un dels valors més importants del nostre equip filial i fins i tot havia participat a la pretemporada del primer equip. Un jugador molt implicat amb el nostre club a totes hores.

«Agraeixo el suport, tant abans com després de l’operació. Gràcies a tot el vostre suport, es fa el camí igual de llarg però més fàcil», concloïa el davanter.

Nou mesos podria tardar la tornada de Luke Pullen als terrenys de joc. Als seus 18 anys, Luke viu un capítol molt dur però segur que serà un parèntesi a la seva carrera ascendent. No estàs sol, Luke! Amb tu, SEREM MÉS!

La tradicional celebració de Luke Pullen que, de segur, tornarem a veure.