Publicado el

Massa polèmica

Tres gols en contra amb incidències arbitrals. Sí: tres. Fins i tot, els mateixos rivals es quedaven desconcertats amb les decisions dels col·legiats. Massa càstig per a l’equip filial, que ha fet un partit molt digne contra el líder de la Segona Divisió.

Si el resultat d’aquest article fos només el marcador final, qualsevol podria determinar que un 4-0 davant la Penya Encarnada, capdavanter de la competició, és el reflex d’un partit molt dolent. I sí, ho és, però no pas pel rendiment dels nostres jugadors que han donat molta lluita, amb molt coratge davant un rival ordenat i correcte, però que difícilment podien competir davant determinacions arbitrals força dubtoses.

Dos penals sense agressió per part dels jugadors de l’Inter semblen motiu per desmoralitzar-se. Per si no n’hi hagués prou, el segon gol és validat malgrat que un dels àrbitres assitents mantenia la bandera aixecada autoritzant una substitució, desconcertant completament a jugadors i aficionats. Fins i tot, un gol encaixat per l’Inter ha estat anul·lat per fora de joc, encara que -segons versions dels jugadors- l’assistent no veiés l’acció i, per tant, no havia aixecat la bandera.

L’expulsió de Carles Polo per doble groga i el quart gol en contra, a causa d’un penal de Josep Maria Cabanes, semblen les úniques decisions de consens del trio arbitral durant una tarda lúgubre al Centre Esportiu d’Alàs, ja que el camp original del partit (CE d’Ordino) estava ple de neu.

Es tanca una ratxa de tres victòries consecutives amb l’Inter B, que ara comparteix la cinquena posició de la Segona Divisió amb l’FC Lusitans (20 punts). Diumenge 22, el nostre equip s’enfronta al Ranger’s FC, de moment a Ordino.

Bona aturada del porter Said Samadi, que ha acabat a l’Hospital de Meritxell amb el colze dret ferit.