Publicado el

Som rècord

Celebració de Genís Soldevila amb homenatge a la visibilitat de l’esport femení, arran del Dia de la Dona

Una nova fita a la història de l’Inter Club d’Escaldes. La victòria contra l’Atlètic Escaldes fa que el nostre equip assoleixi el rècord de màxima puntuació durant una fase regular de la Lliga de Primera Divisió. Aquest rendiment ens permet somiar en gran.

L’ajustat triomf per 1-0 fa que el nostre club sumi 43 punts. Aquesta xifra supera els 40 punts obtinguts la temporada 2018-19, fins ara el màxim registre de punts de l’Inter a la fase regular de la Primera Divisió. A falta de tres jornades abans del play-off pel títol, aquesta marca pot encara ser major.

El rendiment de l’Inter aquesta temporada fa pensar en més coses grans. Encara que sembli minsa una victòria com aquesta, el més important és que el nostre equip continua demostrant una regularitat i solidesa al joc que es tradueixi en bons resultats.

Ilde Lima ha tingut aquesta oportunitat en atàc durant la primera part

Sí que el partit davant l’Atlètic no ha estat la millor versió de l’Inter, sobretot a la segona part, però hem de rescatar aspectes molt positius: és la dotzena vegada que el nostre equip acaba el partit amb la porteria a zero, i Genís Soldevila continua fent créixer el seu registre golejador. Amb el gol del ‘Pistoler’, el seu 14è a la Lliga, el nostre davanter es manté com a ‘pitxitxi’ de la competició i només està a tres gols de superar Xavi Gallart, avui en dia el golejador històric de l’Inter amb 28 gols.

La jornada vinent, contra l’FC Santa Coloma, serà una nova prova per a l’Inter, sobretot davant un rival directe a la lluita per un bitllet a competicions europees i, per què no, a la lluita pel títol de Lliga. Això sembla molt gran, però aquest Inter està demostrant que està per trencar més i més rècords.

Marc Pujol continua sent molt eficaç al mig del camp.