Publicado el

Som tots!

Ara sí: som tots. L’Inter d’Escaldes és el primer club de futbol a Andorra que ha presentat els equips de totes les seves categories. Amb la presentació oficial del primer equip, hem completat la publicació de les nostres vuit plantilles.

La presentació del primer equip és el punt final d’un procés que va començar el mes de novembre passat, amb la foto oficial del nostre Prebenjamí. Les sis categories de la nostra Escola i el nostre equip filial també han estat presentats de manera oficial, sempre al Prat del Roure, un dels indrets tradicionals de la nostra parròquia, Escaldes-Engordany.

La principal característica d’aquesta iniciativa és que a més es presenta individualment cada membre de la plantilla, ja sigui jugador o part de l’staff tècnic, amb les dades principals de cada integrant. En el cas del primer equip hi ha un tractament més en profunditat, amb estadístiques i properament un vídeo de presentació.

Els jugadors de l’Aleví van passar una bona estona amb la presentació oficial.

Per si no n’hi hagués prou, hem reforçat la secció ‘Històrics de l’Inter‘ amb personalitats del nostre club des que es va refundar l’any 2015. Tant aquesta secció com tots els equips podeu trobar-los a la barra de menú superior.

L’Inter és la primera institució futbolística d’Andorra –i l’única, fins ara- en dur a terme aquest tipus de presentació, amb un nivell d’informació i de material audiovisual únic al Principat.

Les nostres nenes del Femení també van tenir el seu moment de relax.

Agraïm a tots els participants d’aquesta gran producció, i no solament els jugadors i entrenadors, sinó també les famílies que han donat suport en tot moment per comprendre la magnitud d’aquest projecte històric que reflecti la filosofía de treball de l’Inter Club d’Escaldes.

Gràcies a tothom! Tots junts, SEREM MÉS!

Ho hem aconseguit. Som únics. SEREM MÉS.