Publicado el

El futbol, suspès

L’Inter d’Escaldes es queda sense competicions, de moment, arran de la decisió de la Federació Andorrana de Futbol (FAF), que ha suspès tota activitat competitiva amb l’objectiu d’evitar la propagació del coronavirus.

La Junta Directiva de la FAF ha anunciat la suspensió dels partits i entrenaments de totes les categories, tant masculines com femenines, amb un termini de com a mínim dues setmanes; és a dir, fins al 26 de març. La mesura s’ha pres «en funció de l’evolució de la propagació del coronavirus», segons remarca el comunicat de la FAF.

S’afecta, doncs, la programació de l’Inter en tot àmbit. El primer equip no jugarà els seus partits davant l’FC Santa Coloma (diumenge 15) i la UE Santa Coloma (diumenge 22) a la data original. L’equip filial veurà ajornat el seu partit contra el Ranger’s FC el diumenge 22.

La nostra Escola, per la seva banda, no podrà jugar dissabte 21 la primera jornada de les lligues Primavera, en el cas de les categories de futbol-7, ni la novena jornada a les lligues de les categories Infantil i Cadet.

La mesura també podria afectar les seleccions nacionals com l’absoluta, que ha de disputar dos partits amistosos, contra Moldàvia el 26 de març a Chisinau i contra Illes Feroe el 30 de març al Principat. Per a aquests partits, sis jugadors de l’Inter han estat preconvocats: Sergio Moreno, Ilde Lima, Josep Antoni Gomes, Emili García, Cristian Martínez i Marc Pujol.

La FAF no descarta «prendre altres accions» depenent de l’evolució de la pandemia del COVID-19.

Cap categoria de l’Inter juga fins al 26 de març