Publicado el

Seguim creixent

Els nostres jugadors durant el rodatge a la Sala d’Actes del Comú d’Escaldes-Engordany.

L’Inter d’Escaldes ha mantingut la seva tendència al creixement, no solament amb la creació de diverses activitats úniques al futbol andorrà, sinó també amb la consolidació del projecte institucional. La nostra pàgina web, per exemple, fa dos anys de vida.

El 18 de març de 2018 va ser el llançament oficial del web ‘interescaldes.com’, amb una campanya publicitària innovadora que, per primer cop, incloïa jugadors de totes les categories del nostre club. El rodatge es va dur a terme a les dependències del Comú d’Escaldes-Engordany i el resultat va ser el següent vídeo.

Dos anys després, l’Inter manté dos valors fonamentals que van impulsar-se a partir del llançament de la nostra web: mantenir-se com un canal informatiu, amb contingut periodístic que es publica amb molta freqüència, i donar un espai a tots els estaments del nostre club.

La nostra web, a hores d’ara, registra més de 82 mil visitants provinents de 113 països, i ha estat una molt bona porta d’accés a les nostres xarxes socials.

Gràcies a tots els nostres aficionats per mantenir viu el nostre projecte institucional. Amb vosaltres, SEREM MÉS!

 

Avui en dia, els nostres equips sèniors llueixen el domini de la nostra web a les samarretes.