Publicado el

Hem pogut derrotar el coronavirus

L’Inter d’Escaldes creix dia rere dia, tant és així que el club ha oficialitzat la creació de dos nous comptes de xarxes socials, a TikTok i a Linkedin. Aquest nou pas a la nostra difusió s’ha anunciat mitjançant un vídeo que no ha estat aliè a les circumstàncies sanitàries actuals.

Teletreball. Sí: a l’Inter d’Escaldes també es treballa a distància, a causa del període de quarantena aplicada a Andorra amb l’objectiu de frenar la propagació del COVID-19. Part del rodatge de la campanya publicitària va ser enregistrada des de casa.

Va ser així com Adrià Déu, Érika Galvao, Olga Sabio i els germans Vázquez, tots ells jugadors de la nostra Escola que apareixen al vídeo, van col·laborar no solament amb la seva actuació sinó també amb l’enregistrament de les seves escenes amb un mòbil.

La participació dels nens va ser editada posteriorment amb les escenes dels jugadors del primer equip que van poder ser enregistrades a exteriors. El dia del rodatge amb Sergio Moreno, Jordi Roca, ‘Papu’ Peralta, Ilde Lima i Marc Pujol va ser l’1 de març, la mateixa jornada de la producció de la foto oficial, quan a Andorra encara no s’aplicaven les mesures per frenar la pandèmia.

Sabem que ens queda molt camí per recórrer. Sabem que aquest rival és molt dur però que el derrotarem completament. Almenys, hem pogut superar-lo en una petita batalla. Tots junts, SEREM MÉS!