Publicado el

No ens aturem

El món viu un moment d’alerta a causa de la propagació de la COVID-19. Malgrat la quarantena que s’ha establert a Andorra i que ha aturat les competicions oficials, l’Inter vol continuar amb el seu esperit amb el reconeixement dels seus jugadors més destacats. Aquí, una altra edició de l’Equip Bomosa.

Encara que l’activitat esportiva hagi estat molt minvada durant aquest mes, arran de les mesures sanitàries, volem mantenir el costum de destacar jugadors de totes les categories de l’Inter que demostrin i fomentin els valors de l’esport durant el seu joc.

Aquesta iniciativa que promou el nostre patrocinador Bomosa és consensuada entre el departament de difusió de l’Inter i els entrenadors del nostre club. Els convocats del mes de març són:

RUHAN TUBLANI: el seu compromís amb l’equip és fonamental. Tant és així que el Ruhan, que va començar la seva carrera esportiva com a defensa, no ha dubtat en ajudar l’equip sota els pals.

IVAN VIGO: la perseverança és la seva principal característica. L’Ivan manté el mateix rigor a cada entrenament i a cada partit, a més de ser un jugador molt respectuós i amb disciplina.

IKER RODRÍGUEZ: un jugador amb ganes d’aprendre cada dia més. L’Iker és un jugador amb molta constància i, a més, la seva alçada li permet ser un defensa amb prestància.

XAVI TOLÓ: dins d’una categoria plena de talent, en Xavi posa el coratge i el treball dur. Des de la defensa, Toló mai afluixa i empeny l’equip per aconseguir èxits com els que avala el seu palmarès.

JORGE CALDEIRO: és un jugador molt implicat amb la nostra samarreta i amb el pas del temps ha desenvolupat una funció de lideratge amb els seus companys. Al camp, el Jorge exhibeix molta elegància i una bona dosi de talent.

JORDI ROCA: la seva adaptació a l’Inter ha estat molt ràpida, fins i tot sembla que estigués al club des de fa molts anys. En Jordi aporta amb un gran treball físic i tècnic a cada partit i, gràcies a la seva personalitat, esdevé un referent per a nens i nenes.

MOHAMED BENSALEH: mai es rendeix. Potser no és un jugador gaire talentós, però el Mohamed sempre és al camp amb l’oportunitat d’aprendre. Si continua amb voluntat d’escoltar consells, segur que creixerà com a jugador.

ALBERT LUQUE: posa la seva velocitat per la banda dreta al servei de l’equip, sent un jugador que vol contribuir el seu granet de sorra al col·lectiu. L’Albert té molt futur si manté el ritme de joc.

DENIS GARCÍA: un gran esportista. Les seves ganes per desenvolupar el seu joc amb entusiasme fan que el Denis pugui arribar molt lluny, de continuar amb la mateixa energia i disciplina.

CARLA VÁZQUEZ: l’Inter és al seu cor. Amb el costum familiar de portar el futbol a la sang, el seu entusiasme és encomiable a qualsevol lloc del camp. Amb les seves condicions, la Carla pot arribar a ser una gran referent del futbol nacional.

TXEMA MAZÓN: un altre cas de gran implicació personal i familial. El compromís del Txema hauria de tenir-lo qualsevol jugador. Jugui un partit o no, el més gran del Clan Mazón sempre suma dins de la plantilla.

Jorge Caldeiro, un dels jugadors més destacats de l’Infantil i de l’Inter