Publicado el

Més units que mai

L’Inter d’Escaldes vol transmetre serenitat a tots els nostres jugadors, empleats, alumnes i les seves famílies, arran de l’emergència sanitària que continuem vivint. El club continua prenent mesures per alleujar la situació actual.

La primera decisió va ser la cancel·lació de les quotes del futbol base pel període abril-juny. En qualsevol cas, si fos possible reprendre qualsevol activitat durant el mes de juny, d’acord amb les estimacions que s’estan publicant aquests darrers dies, aquesta serà sense cost per les famílies, per compensar els dies de març inclosos a la quota trimestral que es va passar al gener.

El club treballa igualment, per poder oferir un servei de qualitat durant els mesos d’estiu, conscients de les necessitats que tindran famílies, nens i nenes, sempre que sigui possible i d’acord amb les premisses que es puguin marcar des del Govern d’Andorra i els Comuns.

Els jugadors de la nostra Escola rebran una compensació quan es reprengui l’activitat (foto: arxiu)

A banda d’això, l’Inter ha volgut confirmar que respectarà íntegrament els contractes de tot el personal esportiu i administratiu del club. Amb aquesta mesura, el nostre club descarta qualsevol mena de reducció de jornades laborals ni de sous, com tampoc cap suspensió dels contractes de treball.

Així mateix i el més important, l’Inter no vol deixar passar l’ocasió de rendir un sentit homenatge i emotiu record, en favor de les víctimes d’aquesta crisi sanitària i de les seves famílies, alhora que volem mostrar la nostra admiració i reconeixement envers tots aquells professionals i voluntaris que estan a la primera línia, lliurant aquesta batalla; així com tot el personal públic i privat, essencials al manteniment de les nostres estructures socials bàsiques. Solidaritat que volem fer extensiva a totes aquelles persones passant per dificultats econòmiques i familiars a causa del terrible moment pel qual passa la nostra societat.

Encara que només siguem un modest club esportiu, l’Inter d’Escaldes continuarà treballant amb il·lusió i responsabilitat, per intentar, juntament amb la resta de clubs, federacions, i autoritats esportives, recuperar totes les coses fantàstiques que ens proporciona l’esport com a éssers humans.

#jaquedamenys