Publicado el

Fins aviat, Escola

L’Inter Club d’Escaldes vol agrair la implicació de tots els jugadors i totes les jugadores del nostre futbol base, juntament amb les seves famílies, durant la temporada 2019-20 que ha finalitzat abans del previst arran de l’emergència sanitària per la COVID-19.

En nom dels entrenadors de la nostra Escola, volem compartir el nostre sentiment de gratitud per tots els moments viscuts al camp que, esperem haver contribuït al camí d’aprenentatge de cada jugador. Cada entrenament, cada xerrada, cada jugada, cada partit ha de ser una lliçó molt important en la carrera esportiva dels nostres nens i nenes, i esperem haver complert amb el nostre objectiu com a educadors.

Malauradament la temporada ha acabat sense disputar les lligues Primavera a les categories de futbol-5 i futbol-7, i sense poder reprendre les lligues de Primera Divisió a les categories de futbol-9 i futbol-11. No obstant això, valorem molt positivament el que hem pogut aconseguir fins ara, amb el creixement dels nostres jugadors al camp més enllà del resultat.

A més a més volem apreciar el compromís amb el nostre projecte esportiu perquè sense la identificació amb els nostres cors seria impossible aconseguir la força que avui gaudim. La nostra Escola ha passat per moments molt durs aquest últim temps i hem pogut resistir amb la unió i les ganes de tots.

No volem deixar de reconèixer la dedicació inesgotable de pares, mares, germans, avis, altres familiars i amics de la nostra canalla, per facilitar la participació i integració dels nostres jugadors a cada convocatòria. Sense el vostre suport, els entrenaments, partits i altres activitats de la nostra Escola no haurien estat un èxit, tal com l’hem aconseguit aquesta temporada.

Tanquem el curs amb les ganes de continuar desenvolupant la nostra passió pel futbol, però tenim la convicció que tornarem més forts al camp i amb el gran sentiment de pertinença que hem fet créixer aquests mesos. Esperem tornar a veure’ns tan aviat com es pugui i així continuar desenvolupant el que l’Inter és: una gran família.

Amb tots vosaltres, SEREM MÉS.