Publicado el

Sigues amb nosaltres

Part de la plantilla de l’Aleví durant una videoxerrada (foto: Ludo Clemente)

L’Inter d’Escaldes no s’atura, malgrat les adversitats. En el cas de la nostra Escola, per exemple, les xerrades virtuals que inicialment acomiadaven la temporada, han intentat enfortir els lligams d’aprenentatge i afecte de cara al futur.

Des que es va comunicar dilluns la suspensió de la temporada 2019-20 de les categories de futbol base, els nostres entrenadors han volgut fer un agraïment a les seves plantilles amb un missatge d’optimisme i esperança, més enllà de fer una valoració del curs.

Aquestes xerrades s’han desenvolupat virtualment, arran de l’emergència sanitària provocada per la Covid-19 que manté mesures de confinament al Principat d’Andorra. En aquestes converses virtuals, han sorgit nombroses idees per al futur, amb l’objectiu de mantenir l’esperit d’equip.

Iniciativa que ha sorgit gràcies a la videoxerrada del Femení: els seus dibuixos (foto: Maria Cardoso)

Aquesta iniciativa s’afegeix al comunicat oficial de cloenda de la temporada per a la nostra Escola, conservant la il·lusió de reprendre activitats per als nostres jugadors tan aviat com es pugui. De fet, el nostre club és una de les poques entitats de futbol al país que encara manté les mesures econòmiques en benefici de les famílies, en el cas que l’activitat esportiva es reprengui a l’estiu.

La intenció de l’Inter és mantenir el nombre més gran possible dels jugadors del curs actual, juntament amb afegir-ne més que vulguin incorporar-se a la nostra Escola. Per aquesta raó, el nostre club ha llançat la campanya ‘Sigues amb nosaltres’, amb l’objectiu de reconèixer l’aprenentatge dels nostres jugadors i la implicació de les seves famílies.

Els nostres entrenadors de futbol base romanen el desig d’escoltar qualsevol inquietud i de mantenir una relació estreta amb la seva canalla. No us oblidem mai! Tots junts, SEREM MÉS!