Publicado el

Nosaltres sí

Mantenim viva la il·usió de ser bons representants d’Andorra a l’exterior (foto: Luis Pinto)

Ho hem aconseguit! L’Inter Club d’Escaldes, un altre cop, celebra l’obtenció d’una important fita institucional: la concessió de la Llicència UEFA per la temporada 2020-21.

La notícia va ser confirmada dilluns pel Departament de Llicències de la Federació Andorrana de Futbol, ja que el Comitè de Primera Instància va aprovar la documentació presentada per la directiva del nostre club, tal com les darreres dues temporades.

La UEFA ha valorat els més de 160 jugadors a la nostra Escola. Nosaltres els valorem amb ensenyança i afecte (foto: arxiu)

El dossier presentat per l’Inter va aportar els requisits demanats per la UEFA mitjançant l’acreditació de les normatives per al primer equip, equip filial, futbol base, junta directiva i condicions infraestructurals com la seu social, una pàgina web vigent i absència de pagaments a intermediaris, entre d’altres.

Agraïm a tots els jugadors, entrenadors, familiars i aficionats l’esforç per assolir aquesta fita que confirma el nostre creixement. L’Inter vol ser una referència dins del futbol andorrà i la llicència UEFA és un guardó molt important per mantenir la nostra filosofia de fer les coses com cal.

Tots junts, SEREM MÉS!

L’Inter ha impulsat activitats socials al nostre país, reforçant els valors al voltant del futbol (foto: arxiu)