Publicado el

El millor equip

És veritat que no havien fet una valoració del rendiment dels nostres jugadors perquè les competicions han estat aturades i, en bona part dels casos, suspeses. No obstant això, l’Inter ha tingut un comportament exemplar durant aquest temps i per aquesta raó hem volgut fer una edició especial de l’Equip Bomosa.

Des que va començar el confinament a Andorra fa dos mesos, els nostres jugadors, entrenadors, famílies, aficionats i amics de la casa han demostrat un gran nivell d’unió i pertinença, malgrat la distància social.

La participació a diferents activitats amb entusiasme, entrenant-se a casa, mantenir el contacte amb els companys, sentir la implicació de la nostra gent amb la samarreta blava-i-negra i fer-se costat en moments difícils són aspectes que s’han pogut veure durant aquest període.

Samarretes a les finestres, senyal de respecte i unió davant l’adversitat

Bomosa, el nostre patrocinador, fomenta els valors entre la societat i l’Inter n’ha desenvolupat molts: coratge, paciència, civisme, il·lusió, respecte, companyonia i fraternitat, a més de reconèixer l’esforç dels diferents actors socials que han tingut un paper clau durant la lluita contra la Covid-19.

L’Inter s’enorgulleix de la seva gent i, per això, aquesta edició de l’Equip Bomosa és per tots vosaltres. Més que un últim esforç, demanem que us mantingueu fent un esforç permanent per millorar aquest gran cor que ens uneix com a família. Sigues amb nosaltres! Tots junts, SEREM MÉS!

DES DE LES FINESTRES FINS AL COR DE LA GENT

La defunció del nostre jugador del Cadet Marcelo Ruiz el darrer 30 d’abril ha estat el punt més dur d’aquest període de confinament i, també, de la història de l’Inter d’Escaldes. Les samarretes penjades de manera espontània va ser una gran demostració d’afecte i fraternitat en moments de dolor.

Els familiars del Marcelo a Andorra van agrair totes les accions que es van dur a terme per homenatjar el nostre jugador.

Rubí i Renato Ruiz amb samarretes que van endur-se cap al Perú, el seu país natal

Una de les demostracions més commovedores va ser la de Júlia Angrill, una noia que no tenia la samarreta de l’Inter però que igualment volia participar dels homenatges. «Vaig dibuixar l’escut de l’Inter i el vaig enganxar a la finestra. No coneixia el Marcelo però els seus amics em van dir que era un gran noi», declarava.

Júlia Angrill ara podrà fer costat a l’Inter amb una samarreta