Publicado el

Més que mai, sigues amb nosaltres!

Ha arribat el moment que la família de l’Inter estava esperant: tornen les activitats de la nostra Escola! El Campus d’Estiu és una gran oportunitat per posar-se en marxa de cara a la temporada 2020-21, a la que també pots apuntar-t’hi amb nosaltres.

Torna a rodar la pilota per als nostres nens i les nostres nenes! L’Inter d’Escaldes organitza el Campus d’Estiu de futbol, en el marc del programa Escaldes Estiu del Comú d’Escaldes-Engordany. Aquesta iniciativa és una gran oportunitat per reprendre l’activitat futbolística per als infants de la nostra comunitat.

El Campus és una activitat de sis setmanes, des del 27 de juliol fins al 4 de setembre, amb jornades lúdiques de dilluns a divendres de 15h a 18h en el camp de futbol del Prat del Roure de la nostra parròquia. Bona part dels entrenadors de la nostra Escola seran els monitors d’aquesta activitat estiuenca.

La preinscripció està disponible a la pàgina web del Comú d’Escaldes-Engordany. Al formulari de preinscripció podeu trobar les condicions del Campus, amb èmfasi en les mesures sanitàries arran de la represa d’activitats durant la pandèmia de la Covid-19.

El camp del Prat del Roure torna a acollir l’Inter, en aquest cas, amb el Campus d’Estiu de la nostra parròquia

UNA TEMPORADA MÉS AMB NOSALTRES!

A banda del Campus, la nostra gent té una altra oportunitat per pertànyer a l’Inter: la nostra Escola ha obert el període d’inscripció per a la temporada 2020/21.

La gran novetat és que la inscripció serà online, amb un formulari disponible a la nostra pàgina web (cliqueu aquí). A més d’aquest formulari, s’han d’adjuntar alguns documents molt fàcils d’enviar mitjançant un correu electrònic.

Aquesta és una gran oportunitat per inscriure’s a una de les escoles de futbol més reconegudes del país, amb més de 160 jugadors i amb el prestigi que ha aconseguit l’Inter d’Escaldes. Però, per sobretot, estàs a un pas de formar part d’una gran família!

Tots junts, SEREM MÉS!

Sigues amb nosaltres!