Publicado el

Ara sí que sí

 

L’Inter d’Escaldes tanca les primeres sessions d’entrenament al camp després d’un llarg període sense activitat futbolística. El retorn al treball amb pilota s’ha reprès un cop fetes les revisions mèdiques a tota la plantilla.

Divendres al vespre va ser el primer dia d’activitat amb pilota al Centre d’Entrenament de la FAF. Tal com la resta de sessions del cap de setmana, els entrenaments ha de ser en grups reduïts i el cos tècnic ha de portar guants i mascareta en tot moment.

«El retorn amb l’equip és sempre positiu, sobretot per agafar el ritme que ens demana el cos i evitar lesions. No sé si tot això és una mica rar, però és el que ens toca», reflexionava Genís Soldevila, actual golejador de la Lliga amb 14 gols.

Els entrenaments s’efectuen amb grups reduïts i amb distància entre els jugadors

Abans d’arribar a aquesta fase del nostre pla de treball, elaborat des que va començar el confinament, cada membre de la plantilla es va sotmetre a revisions mèdiques completes per garantir la salut de l’equip i el seu entorn.

«Tinc la sort de treballar a un club que li agrada fer les coses el millor possible, posant totes les eines al nostre abast. Jo, com a màxim responsable del cos tècnic, havia fet una planificació que hem complert des del primer dia», considerava l’entrenador Adolfo Baines.

Els entrenaments continuen mentre s’espera la decisió sobre la represa de la Lliga Nacional 2019-20, amb l’Inter d’Escaldes com a líder de la classificació amb 43 punts i amb la porteria menys batuda de la competició.

Adolfo Baines, així com la resta del cos tècnic, ha de portar guants i mascareta al camp

EMPATIA AMB LES VÍCTIMES

L’Inter ha estat el primer club de futbol d’Andorra en realitzar un minut de silenci en memòria de les víctimes de la pandèmia de la Covid-19. Aquest homenatge es va dur a terme abans del primer entrenament al camp, com a demostració d’empatia i dolor davant l’emergència sanitària que ens ha tocat viure.