Publicado el

Que surti el sol

L’Inter d’Escaldes ha completat la segona setmana d’entrenaments al camp, tal com estava previst al pla de treball del nostre cos tècnic. L’equip ha pogut entrenar-se amb grups amb major nombre de jugadors mentre resta a l’espera de la represa de la competició.

La plantilla del primer equip ha viscut l’inici de l’estiu al camp, amb l’entrenament d’aquest diumenge al Centre d’Entrenament de la FAF. Els operaris de l’indret, sempre cordials amb la feina del nostre equip, han facilitat el reg del camp durant la sessió per intentar aplacar els 28 graus que s’hi registraven.

Ha tornat el futbol reduït als entrenaments

Aquesta sessió era el tercer entrenament amb grups amb major nombre de jugadors, permetent interacció entre ells i sempre respectant la cura amb les mesures sanitàries. Divendres, es va tornar a veure un treball de conservació de pilota i dos partits de futbol amb equips de cinc jugadors ben distribuïts al camp.

L’última sessió d’entrenament amb grups reduïts es va dur a terme dimecres a Prada de Moles d’Encamp. Va ser el retorn de l’Inter al camp que actualment utilitza l’FC Andorra després del partit amistós contra l’equip filial dels tricolors el 14 de gener.

Últim entrenament amb grups reduïts a Prada de Moles

ESPERANT LA DECISIÓ

L’Inter es manté a l’expectativa amb el possible retorn a les competicions. La pandèmia de la Covid-19 va provocar la pausa al futbol andorrà i, encara que s’han reprès els entrenaments, encara no hi ha una data oficial per tornar a jugar la Lliga Nacional i la Copa Constitució.

Dimecres, UEFA va confirmar les dates de les futures competicions europees, amb el 8 d’agost com la data assenyalada per començar la fase prelimimar de la Lliga de Campions a Nyon, Suïssa, i el 20 d’agost per l’inici de la fase preliminar de l’Europa League. Temps abans, la Federació Andorrana de Futbol havia elaborat un calendari de possible represa de la competició amb el 27 de juliol com a data límit per acabar els partits domèstics.

«Comprimir el calendari de partits no és beneficiós, per nosaltres i per qualsevol equip d’una lliga amateur com la nostra. Som un equip que planifica la temporada amb una sèrie de condicions que s’han de valorar abans de prendre una decisió. No obstant això, en cap moment hem dit que no volem jugar la competició i confirmar el nostre rendiment al camp», remarcava l’entrenador Adolfo Baines.

L’Inter és el capdavanter de la Lliga Nacional 2019-20 amb 43 punts, amb la porteria menys batuda de la competició i amb la classificació al play-off pel títol. A més a més, és un dels equips classificats a les semifinals de la Copa Constitució 2020.

Adolfo Baines ha complert tot el protocol durant cada sessió d’entrenament