Publicado el

Golàs Solidari

L’Inter d’Escaldes, un altre cop, es vesteix amb solidaritat. Durant el període de quarantena, algunes samarretes del nostre club van servir per col·laborar amb Gol Solidari, la iniciativa impulsada per dos dels nostres jugadors.

Des que va començar el confinament, l’Inter va contribuir amb quatre samarretes de diferents models. La subhasta d’aquesta indumentària a la web de Gol Solidari va permetre que l’entitat recaptés 490 euros que seran destinats, entre d’altres motius, a la lluita contra la Covid-19.

«Em sembla fantàstic que el futbol serveixi per ajudar la casa nostra, que és Andorra. L’Inter és un equip que està molt ficat a la seva tasca d’ajudar a tothom», comentava Ilde Lima, un dels impulsors de Gol Solidari.

Llançament de la samarreta commemorativa de la lluita contra el càncer de mama, a l’octubre passat (foto: arxiu)

Amb aquesta col·laboració, l’Inter d’Escaldes continua amb el seu esperit solidari, un dels valors impulsats pel nostre patrocinador Bomosa. A més de comptar amb els dos jugadors que encapçalen Gol Solidari, el nostre club també ha impulsat altres iniciatives solidàries amb samarretes commemoratives contra el càncer de mama i, pròximament, per a la conscienciació sobre l’autisme.

«L’Inter sempre ens fa suport. Jo estic molt orgullós de pertànyer a la família de l’Inter i que el club ens ajudi d’aquesta manera, sense cap mena d’interessos endarrere més que col·laborar amb la societat», reflexionava Juli Sànchez, l’altre impulsor de Gol Solidari.

L’Inter vol mantenir aquesta força per formar un món millor. Tots junts, SEREM MÉS!

Ilde Lima i Juli Sánchez: llegendes del futbol andorrà, impulsors de Gol Solidari i… són nostres!