Publicado el

Cada cop més gran

Primer partit de l’Inter d’Escaldes després de molt temps! Encara que sigui un entrenament, els nostres jugadors han pogut agafar sensacions en un enfrontament de futbol-11. Per una altra banda, l’Inter a partir d’ara es protegeix amb estil i solidaritat.

Diumenge ha finalitzat la setmana d’entrenament a la fase 4; és a dir, amb sessions on es permetia la interacció de tots els jugadors sense restriccions.

L’Inter, que a hores d’ara compta amb plantilla completa amb la reincorporació de Ricardo Oliveira, ha avançat al seu pla de treball amb entrenaments de futbol reduït fins dissabte i, diumenge, amb un partit al camp sencer.

Emili García amb un cop de cap a l’atac

Més enllà del resultat -ha estat un partit amb pauses, canvis entre els equips, el més important és ue la plantilla torna a agafar sensacions de partit. L’últim enfrontament del nostre equip va ser la victòria davant l’Atlètic d’Escaldes el 8 de març.

Dimarts l’Inter torna a les sessions d’entrenaments al camp, a l’espera de la decisió d’una possible represa de les competicions oficials. El nostre equip és el líder de la Lliga Nacional amb 43 punts i està classificat a les semifinals de la Copa Constitució.

ENS PROTEGIM AMB SOLIDARITAT

La sessió de diumenge també ha servit per a l’estrena de les mascaretes que fa servir el primer equip de l’Inter als seus desplaçaments. En comptes de dissenyar-ne unes pròpies, la plantilla ha decidit col·laborar amb la compra de les mascaretes solidàries de l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra (AMMA).

La mascareta, molt elegant i amb el toc tricolor del logo de l’AMMA, serà part de la nostra armadura per complir amb totes les mesures sanitàries a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Una altra iniciativa solidària de l’Inter d’Escaldes, que aquesta setmana havia anunciat l’import final de la subhasta a través de Gol Solidari de quatre samarretes, una d’elles la samarreta rosa per commemorar el Dia Mundial contra el Càncer de Mama.

Amb solidaritat, SEREM MÉS!

Ara cada memebre de la plantilla es protegeix amb estil i solidaritat