Publicado el

Ens jugarem la vida

Tornen les competicions amb l’Inter d’Escaldes com a líder de la Lliga Nacional i semifinalista de la Copa Constitució 2020. La represa de les competicions inclou una agenda sobrecarregada de partits en menys d’un mes i el nostre equip n’intentarà fer front amb la millor preparació possible.

Vuit partits en 24 dies podria jugar l’Inter amb l’objectiu de tancar les competicions nacionals, aturades arran de la pandèmia de la Covid-19. La Federació Andorrana de Futbol ha decidit reprendre la Lliga Nacional amb els tres partits restants de la fase regular més la meitat del play-off pel títol. A més el nostre equip ha de disputar la semifinal de la Copa Constitució 2020.

Diumenge 5 de juliol serà la re-estrena de l’Inter al camp amb el partit contra l’FC Santa Coloma, a les 20h30 al Centre d’Entrenaments de la FAF. El nostre equip reprèn la Lliga Nacional com a líder amb 43 punts, amb la porteria menys batuda de la competició i amb el rècord de punts a la història del club a la Primera Divisió.

Per una altra banda, la semifinal de la Copa Contitució 2020 davant la UE Sant Julià ha estat calendaritzada per al diumenge 26 de juliol a les 11 hores, també al camp de la Borda Mateu.

Últim partit entre l’Inter i l’FC Santa Coloma, que va acabar amb un empat a 1.