Publicado el

Continua la distància

Sí que s’escurcen els punts en disputa. No s’escurça la diferència de l’Inter d’Escaldes a la lluita pel títol de la Lliga Nacional 2019-20. El nostre equip ha fet un partit molt intens a la represa de la competició.

L’empat davant l’FC Santa Coloma és el resultat d’un enfrontament amb molt ritme, fins i tot inusual després de 119 dies sense un partit oficial a causa de l’aturada per la Covid-19. Amb excepció del començament, que l’Inter ha trobat un matiner gol en contra al minut 5, el nostre equip ha portat el pes del partit.

Amb una formació inicial de 3-5-2, amb Albert Reyes i Sergio Moreno de pivots i Cristian Martínez per la banda dreta, l’Inter ha aconseguit controlar la pilota. Les transicions a l’atac han donat fruit amb el gol de Genis Soldevila al minut 60. El ‘Pistoler’ assoleix 15 gols a la lliga i es manté com a pitxitxi de la competició.

Un altre cop, els gols de Genís Soldevila acaben sent cabdals per a l’Inter.

Inter continua com a líder, ara amb 44 punts, a 4 del seu perseguidor més proper, l’FC Santa Coloma, i a 9 del tercer classificat, la UE Engordany, a falta de 15 punts per disputar-se. El nostre equip conserva la condició de la porteria menys batuda de la competició amb vuit gols. L’empat d’aquest diumenge ha estat el sisè partit sense derrotes davant l’FC Santa Coloma, actual campió vigent.

REPRENENT SENSACIONS

El partit davant l’FC Santa Coloma quedarà a la història per ser el primer després de l’aturada arran de la Covid-19. La competició s’ha reprès amb mesures sanitàries que esdevenen novetats durant el partit.

La banqueta, per exemple, ha estat desplaçada cap a la grada del Centre d’Entrenament de la FAF, ja que així s’aprofita aquest indret per fer la distància social sense el públic al voltant. Als minuts 25 i 70, els equips han fet un minut d’hidratació. I tot i que estaven autoritzats cinc canvis, el nostre equip n’ha fet tres. El partit a més ha començat amb un minut de silenci en memòria de les víctimes de la pandèmia, després que els equips han sortit al camp sense el protocol tradicional i, per tant, no han sortit junts al camp.

Adolfo Baines aprofita el minut d’hidratació. Sota aquestes línies, el minut de silenci abans del partit.