Publicado el

El rap de l’Inter

L’Inter d’Escaldes ha creuat continents, ha rebut salutacions il·lustres, ha aparegut a la premsa nacional i internacional. No obstant això, ningú ha imaginat que el nom del nostre club podia arribar al món de la música. Coneixeu la història de la nostra samarreta a un videoclip.

Tiago Srb és un cantant de la ciutat de Còrdova (Andalusia) i combina la seva passió pel rap amb la del futbol, sobretot amb la col·lecció de samarretes. Per aquesta raó és que el Tiago va trobar un bon soci al nostre equip.

«Vaig començar a seguir Ilde Lima al Twitter. Li vaig desafiar dient que per quants retweets jo podia guanyar-me la samarreta de l’Inter. En vam dir 200, i després d’un parell d’horetes ja tenia el repte superat. A més ‘Maldini’ (Julio Maldonado, periodista esportiu) va fer un retweet i això va servir per pujar l’abast del repte», comentava el cantant.

Dies després, Tiago va rebre una samarreta del nostre equip que va estrenar al videoclip de la seva cançó «Wuhan». L’Inter apareix amb samarretes de River Plate d’Argentina i l’FC Kairat de Kazakhstan.

«Jo faig rap i en cada vídeo que faig vesteixo una samarreta diferent. Vaig fer servir la samarreta de l’Inter com a agraïment», confessava Tiago.

Aleshores, el nom de l’Inter no era pas desconegut per al Tiago. El fet de viure a Còrdova fa que hi hagi un factor molt particular de connexió amb el nostre equip.

«Jo sóc molt friki del futbol. Al joc Football Manager sempre esbrinava els equips d’Andorra, San Marino, Malta, Gal·les… Un dia, parlant amb un amic sobre aquest tema, em va dir que el seu cosí juga a l’Inter: Óscar Reyes, nascut a Còrdova», concloïa Tiago Srb.