Publicado el

A tres punts sobre el cel

Una victòria. Només una victòria. Sembla fàcil, sobretot després d’una temporada fantàstica, la millor de la història del club. Aconseguir el somni més gran està a només tres punts, després del gran pas que ha fet l’Inter d’Escaldes al primer partit del play-off pel títol.

L’empat a un gol davant l’FC Santa Coloma és molt important per les conseqüències a la lluita pel títol de la Lliga Nacional. Primerament, l’Inter manté a favor seu el primer criteri de desempat davant el perseguidor més proper: els enfrentaments directes. Durant aquest curs, l’Inter s’ha enfrontat quatre vegades contra l’FC Santa Coloma i no n’ha perdut cap (un triomf i tres empats). De fet, fa set partits que el nostre equip no perd contra el campió vigent.

El gol de Jordi Roca manté l’esperança d’assolir una fita inedita

Un altre factor molt important després del partit és mantenir l’avantatge de tres punts al capdavant de la classificació. Això fa que matemàticament l’Inter sigui campió de lliga amb una victòria més, a falta de dos partits per al final de la competició. Diumenge, contra la UE Engordany, el nostre equip té l’oportunitat per poder escriure el capítol més gloriós de la seva història.

Cabdal ha estat que el nostre equip hagi fet un partit molt intel·ligent davant l’FC Santa Coloma, amb molt ordre en totes les línies. Mantenint la formació de 3-5-2 inicial, l’entrenador Adolfo Baines apostava a un mig del camp molt poblat, amb Marc Pujol com a enllaç entre la resta de l’equip i Genís Soldevila a l’ofensiva. Pujol ha resistit fins al final amb un joc molt lluitador i guanyant la possessió de la pilota en tot moment.

Diumenge a les 19:30 hores, l’Inter té una cita amb la història.

Marc Pujol, incombustible