Publicado el

Continua depenent de l’Inter

Només una victòria. Sí: ja haviem dit el mateix a la crònica anterior. Però la situació no canvia a favor de l’Inter que, tot i no poder assegurar el títol de Lliga a la segona jornada del play-off, encara té la primera opció per cridar campió.

El nostre equip ha empatat sense gols davant la UE Engordany, i això permet mantenir el capdavant de la classificació, ara amb un punt d’avantatge sobre l’FC Santa Coloma, el segon classificat.

L’Inter -que ha sortit amb una formació 4-4-2, sense el suspès Genís Soldevila per acumulació de targetes grogues- ha tingut un bon partit, sobretot en defensa, ja que la porteria de Josep Antoni Gomes no ha patit cap perill durant els temps de joc. L’ordre defensiu i la possessió de la pilota en molt bona part del partit feien pensar que el nostre equip tindria la seva jornada de glòria, però no ha pogut trobar la rematada final més enllà de gaudir algunes oportunitats davant la porteria rival.

L’última oportunitat de l’Inter per aconseguir el títol de Primera Divisió serà contra la UE Sant Julià, dijous a les 20h30 a l’Estadi Nacional. Ja està dit, sí, pero bé val repetir-ho: només una victòria i el somni serà una realitat.

La millor oportunitat de gol de l’Inter a la segona part: el cop de cap de Rodrigo Vergara i el pal ha dit que no.