Publicado el

El somni fet realitat: CAMPIONS!!!

Campions. Sí: CAMPIONS! L’Inter Club d’Escaldes ha guanyat la Lliga de Primera Divisió per primer cop a la seva història. L’Inter ha classificat a la Champions League com mai abans. L’Inter és el millor de tots a Andorra i ningú pot dir el contrari!

Quan el capità Sergio Moreno ha aixecat la copa de campió, ha de ser el moment més meravellós de la nostra història: l’Inter és el campió de la Primera Divisió andorrana! La victòria contra la UE Sant Julià per 3-0 fa que matemàticament l’Inter sigui inassolible al capdavant de la classificació. Gràcies jugadors, gràcies cos tècnic, gràcies directiva, gràcies afició, gràcies famílies del futbol base i gràcies a tothom per compartir l’alegria més gran de tota la nostra història!

El títol és una gran cirera sobre un pastís ple d’esforç i de constància: l’Inter, juntament amb la primera lliga de Primera Divisió de tota la seva història, ja havia aconseguit el rècord de punts dins d’una temporada a la màxima categoria que, amb el troimf contra la UE Sant Julià, n’assoleix 52. A més, fa una setmana l’Inter havia assegurat un lloc en competicions europees, però, el títol de Lliga classifica el nostre equip a la fase preliminar de la Champions League: dissabte 8 d’agost, l’Inter ha de jugar contra l’FC Drita, campió de la Superlliga de Kosovo per la semifinal d’aquest minitorneig a les instal·lacions esportives de la UEFA a Nyon, Suïssa.

L’Inter va néixer l’any 1991 i mai havia aconseguit una fita semblant. El nostre club va ser refundat l’any 2015, quan l’Inter acabava de baixar a la Segona Divisió andorrana per primer cop a la seva història. El nostre actual projecte esportiu va esdevenir una reestructuració total a l’organització esportiva, incloent-hi el desenvolupament del futbol base i una major consolidació com a ens social dins de la parròquia d’Escaldes-Engordany. Apostant per un ordre institucional inèdit a Andorra, l’objectiu fonamental del projecte era arribar a Europa a la cinquena temporada. En aquell temps, el que semblava una utopia avui s’ha fet realitat: Inter d’Escaldes és el millor de tots al país i jugarà la Champions League. Sense cap mena de dubte, SEREM MÉS!

La nostra afició, amb molta imaginació, ha pogut gaudir de la victòria i celebrar el títol amb la plantilla, malgrat el partit s’ha jugat a porta tancada

UNA VICTÒRIA AMB SABOR A SUCRE ‘MORENO’

L’Inter ha aconseguit el títol gràcies a la victòria davant la UE Sant Julià per 3-0. El nostre equip ha sabut imposar-se al rival gràcies al bon joc des del primer minut, tant és així que el primer gol ha estat al minut 2 amb un xut increïble de Sergio Moreno. A una nit on els xuts de lluny han estat l’especialitat, amb un altre xut del capità Moreno i l’incombustible Marc Pujol.

En un gest molt especial, Sergio Moreno ha cedit el seu dret d’aixecar la copa als nous capitans per un moment: Javi Moreno i Josep Maria Cabanes, únics jugadors que van participar a l’altre títol de la història de l’Inter: el de Segona Divisió 2016-17.

Sergio Moreno celebra el seu primer gol