Publicado el

Els primers de la temporada vinent

L’Inter d’Escaldes presenta oficialment els seus primers dos fitxatges per la temporada 2020-21, pensant a la Champions League com a repte proper. Ludovic Clemente i Fede Bessone s’han vestit amb la samarreta blava-i-negra, a l’espera que un tercer jugador pròximament faci la mateixa presentació.

Ludo i Fede han estat presentats a l’Estadi Nacional, abans del primer entrenament setmanal. El temps es fa curt i s’acosta el gran somni del debut a la Lliga de Campions d’Europa el 8 d’agost contra l’FC Drita de Kosovo.

Clemente, encara que hagi jugat 15 temporades a l’FC Andorra, coneix l’experiència de pertànyer a l’Inter gràcies a la seva feina al nostre futbol base com a entrenador de la categoria Aleví. Ara Ludo s’afegeix a la plantilla del primer equip, que compta amb sis internacionals per Andorra.

«Que l’Inter atregui la gent del país és un punt a favor. Estic molt il·lusionat i amb ganes de començar, sobretot pensant en jugar la Champions», confessava Ludo.

Bessone ha de ser un dels jugadors amb les trajectòries més destacades que ha passat per l’Inter. L’argentí va jugar als clubs anglesos Leeds, Charlton i Swansea, a més de tenir formació futbolística a l’FC Barcelona.

«Em van explicar el projecte que hi havia a darrere. La idea sempre agrada, que et facin part de projectes així com l’Inter. Participar en la fase premilinar de la Champions amb 36 anys és molt atractiu», admetia Bessone.

RAUL FEHER, EL TERCER

Un altre jugador provinent de l’FC Andorra s’incorpora al campió de la Lliga andorrana. Raul Feher arriba a l’Inter cedit pel club tricolor. El defensa, amb experiència al CF Balaguer i Lleida Esportiu, arriba per estrenar-se a la Champions League.