Publicado el

Està cremant

Ha arribat el dia que les nostres nenes i els nostres nens han pogut tornar a xutar una pilota. Un ple total al primer dia del Campus d’Estiu organitzat per l’Inter d’Escaldes, en el marc de les activitats estiuenques del Comú d’Escaldes-Engordany.

Alegria, emoció i ganes de reprendre l’activitat sobre la gespa. Tot plegat era el que demostraven els 30 inscrits a la primera setmana del Campus d’Estiu, el màxim nombre d’inscripcions possibles arran de les mesures sanitàries. Un inici d’èxit, que ha estat acompanyat amb altes temperatures sobre el camp del Prat del Roure.

«Ha anat tot bé, adaptant-nos a les mesures sanitàries que calen. La calor feia que els nens estiguessin cansats més de pressa, però ens hidrataven sovint. Estem molt contents perquè hem completat les inscripcions de la primera setmana», argumentava Joël Martínez, coordinador de la nostra Escola i del Campus d’Estiu.

Il·lusió entre els nens de la nostra parròquia per reprendre l’activitat després de la quarantena (fotos: Luis Pinto)

149 dies han passat des de l’última activitat oficial del futbol base de l’Inter, que va ser la jornada final de les lligues hivernals de futbol sala. Avui comença una nova oportunitat per a jugadors tant de l’Inter com altres interessats de la nostra parròquia. Dels inscrits al Campus, el 10 per cent són nenes.

«M’ha sorprès el nivell de futbol, sobretot de les nenes. El primer dia ha estat un èxit, tot i la calor que feia però cada 20 minuts anàvem a refrescar-nos», subratllava Otger Canals, director esportiu de l’Inter i que també participa en el Campus d’Estiu.

El Campus d’Estiu és organitzat per l’Inter d’Escaldes, en el marc del programa Escaldes Estiu de la nostra parròquia. Per a més informació, tant del Campus com de la temporada vinent per al futbol base, cliqueu aquí.

El 10 per cent de participants al Campus són nenes