Publicado el

El premi pot ser doble

Inter d’Escaldes contra l’FC Santa Coloma. Un altre cop, sí. No obstant això, aquesta vegada serà molt especial: està en joc directament un títol, en aquest cas, el de la Copa Constitució 2020. El nostre entrenador Adolfo Baines ha representat l’Inter a la roda de premsa prèvia a la final.

L’any 2002 va ser l’únic cop que l’Inter havia disputat la final de la Copa Constitució, que finalment va perdre contra l’FC Lusitans per 2-0. Ara és diferent perquè el nostre equip arriba al partit decisiu com a campió de la Lliga Nacional 2019-20.

«Ens fa molta il·lusió guanyar la Copa, perquè és la manera de donar prestigi a aquesta competició. Jo vull sortir a guanyar des del primer minut, jo em considero un entrenador guanyador i per a mi la Copa no és un trofeu menor. Intento transmetre aquesta ambició personal al meu equip. Acabar la temporada amb un doblet seria una satisfacció molt gran», argumentava Adolfo Baines.

L’entrenador rival, Marc Rodríguez, comparava l’enfrontament entre l’Inter i l’FC Santa Coloma «com si fos el Barça-Madrid a Andorra». Durant la temporada, ambdós equips s’han enfrontat quatre cops, amb una victòria de l’Inter i tres empats. El frec a frec per al títol de Lliga va ser precisament contra l’equip que portava sis títols consecutius fins que l’Inter trenqués la seva hegemonia.

«Ens hem trobat ja vàries vegades, sobretot ara últim que sembla que fos de manera consecutiva. Ens coneixem de valent, però també ens tenim moltes ganes de guanyar aquesta competició. De ben segur tindrem un gran partit, espero que sigui un partit amb normalitat i que el trofeu sigui per nosaltres», concloïa Baines.

La gran final es juga dimecres a les 20h30 a l’Estadi Nacional i serà l’últim partit de la temporada 2019-20. Tot seguit, l’Inter no s’atura pensant a l’històric repte de la ronda preliminar de la Champions League, el dissabte 8 d’agost contra l’FC Drita de Kosovo a Nyon, Suïssa.