Publicado el

El retorn d’un històric

Joan Bayona, llegenda de l’Inter d’Escaldes, torna a casa per disputar les competicions europees. D’aquesta manera, el nostre equip continua potenciant la plantilla de cara al repte més proper, la Champions League.

L’emblemàtic porter ha arribat a un acord per afegir-se a la plantilla durant les competicions europees. Un cop acabada la participació de l’Inter a Europa, Bayona tornarà a l’Ateneu Esportiu Guíxols, club amb el que militava la temporada 2019-20.

Joan és el segon jugador amb més partits a la història de l’Inter (69) i va ser cabdal al títol de Segona Divisió 2016-17, el primer dels tres que avui compta el nostre club.

Més que una benvinguda, l’Inter és casa teva! Feliços de compartir un altre cop amb una llegenda com tu!

POTÈNCIA A L’ATAC

L’Inter també ha fet oficial la incorporació del davanter Bruno Lemiechevsky, segon màxim golejador de la Lliga Nacional 2019-20 amb 9 gols en 18 partits amb la samarreta de la UE Sant Julià.

El davanter nascut a Montevideo (Uruguai) fa 26 anys va tenir experiència internacional amb l’FC Slavia-Mozyr de Bielorrússia el 2016 i a l’FK Atalantas lituà dos anys més tard.

Benvingut, Bruno! Amb tu, SEREM MÉS!

Bruno Lemiechevsky contra I’Inter al setembre del 2019. Ara el davanter vestirà la samarreta del campió.