Publicado el

El bus de l’alegria


A la Champions League, sobre rodes! L’Inter Club d’Escaldes estrena el seu bus personalitzat per al viatge cap a Nyon (Suïssa) per dispuyar la ronda preliminar de la màxima competició de clubs europeus.

Quina sorpresa van viure uns quants jugadors del nostre equip quan van veure arribar l’autocar a l’Estació Nacional d’Autobusos: un vehicle completament personalitzat, amb el nostre escut i els logos del nostre patrocinador principal Bomosa i el patrocinador d’equipació, Joma.

La delegació va començar la seva travesia via terrestre de nou hores fins a Nyon, seu de la ronda preliminar de la Champions League. Dissabte a les 18h, el partit de la semifinal contra l’FC Drita de Kosovo.

Raul Feher i Bruno Lemiechevsky, últims fitxatges de l’Inter, al darrer entrenament abans del viatge a Suïssa.