Publicado el

Anem per bons Senderos

Un dia molt intens ha viscut l’Inter Club d’Escaldes abans de la seva estrena a la Champions League. En una jornada que ha inclòs un tour per la ciutat de Nyon i l’última sessió d’entrenament, ha aparegut un aficionat del nostre equip amb una vasta trajectòria al futbol mundial.

Philippe Senderos, exinternacional per Suïssa i mundialista amb la selecció helvètica absoluta en tres copes del món, s’ha acostat a l’hotel de concentració de l’Inter per compartir uns minuts amb la plantilla. El defensa, que va jugar a clubs com l’Arsenal, l’AC Milan, l’Everton i el CF València, entre d’altres, coneixia Genís Soldevila perquè van coincidir al curs de Direcció Esportiva de la Reial federació Espanyola de Futbol a Madrid.

UN CASTELL D’IL·LUSIONS

Abans de la trobada amb Senderos, la plantilla de l’Inter havia fet un recorregut pels carrers de Nyon, ciutat que quedarà a la nostra història per acollir la nostra estrena a la Champions League, màxima competició de clubs europeus. Jugadors i cos tècnic han gaudit de les meravelles del paisatge de la ciutat helvètica, com el Château de Nyon i la perspectiva del llac Léman, que fa frontera amb França.

Al final de la jornada, l’Inter s’ha entrenat a les instal·lacions properes a l’estadi Colovray, seu de la semifinal de la fase preliminar de la Champions League 2020-21 contra l’FC Drita de Kosovo. El partit es juga dissabte a les 18 hores i l’àrbitre principal serà Robert Ian Jenkins, de Gal·les.

Amb el bus personalitzat de l’Inter al fons, el nostre equip s’ha entrenat a Nyon abans de l’estrena a la Champions.