Publicado el

Positivament negatius

Partit entre l’Inter i el Drita (foto: Harry Cunningham / UEFA)

Tranquil·litat a l’Inter d’Escaldes. Negatiu és el resultat de les proves efectuades fins ara als jugadors que van jugar el partit contra el FC Drita, eliminat de la ronda preliminar de la Champions League per augmentar el nombre de contagiats durant la competició.

Divendres han començat a confirmar-se favorablement els resultats rebuts fins ara, per als jugadors del nostre equip que van enfrontar-se a l’equip de Kosovo, a la semifinal de la ronda preliminar de la Champions League disputat a Nyon, Suïssa. Al mateix partit va jugar Hamdi Namani, autor del segon gol del Drita, i que als testos posteriors va donar positiu. Aquest cas va esdevenir que l’autoritat sanitària helvètica mantingués confinada l’expedició balcànica i, per tant, la UEFA donava per perdut el seu partit definitiu contra el Linfield d’Irlanda del Nord.

El nostre equip mèdic va decidir la realització de noves proves PCR als jugadors que van participar en el partit, més enllà que la càrrega vírica de Namani podia ser molt baixa al moment del duel. De fet, el partit va acabar jugant-se amb 90 minuts de retard a causa de la confirmació de l’autoritat sanitària de Suïssa que va aïllar dos jugadors del rival per donar positiu al test previ al partit, cap d’ells Namani.

De moment, la plantilla de l’Inter d’Escaldes pot continuar amb la seva rutina normal i gaudint de les vacances, ja que pròximament comença la pretemporada per fer front la segona ronda classificatòria de l’Europa League i les competicions domèstiques, a les quals l’Inter és el campió vigent.

Proves PCR a l’Inter (foto: arxiu)