Publicado el

Sortint de copes

Acaba la tercera setmana del Campus d’Estiu, organitzat per l’Inter i impulsat pel Comú d’Escaldes-Engordany, i els participants han rebut una sorpresa molt agradable: un rècord mundial i dos trofeus.

En efecte, Ilde Lima ha particitat a l’última jornada de la tercera setmana de l’activitat estiuenca de l’Inter. L’històric defensa de la selecció andorrana i campió de Lliga i Copa amb l’Inter ha compartit la seva experiència amb les nenes i els nens inscrits.

Després de la conversa molt animada, ha arribat un altre moment que ha omplert d’il·lusió als nostres nens: estar a prop dels trofeus que l’Inter va aconseguir com a campió de la Lliga Nacional 2019-20 i la Copa Constitució 2020. És la segona vegada que les nostres copes fan un recorregut dins de la nostra parròquia, després del passeig als dies de la Festa Major.

ÀLBUM SENCER DE L’ACTIVITAT AL NOSTRE FACEBOOK

El Campus d’Estiu de l’Inter d’Escaldes és una activitat esportiva en el marc del programa Escaldes Estiu del comú de la nostra parròquia. Aquesta activitat es desenvolupa fins al 4 de setembre i les inscripcions continuen disponibles.

Tots els participants han pogut fer-se una fotografia amb les copes de campió. Aquí, la Clàudia Balielles.