Publicado el

Som un Huracán

L’Inter d’Escaldes bufa molt fort. Sí que el nombre de seguidors del nostre club ha crescut força bé, sobretot després dels títols i de l’estrena a les competicions europees. Entre la nostra afició comptem amb una esportista tan especial que una de les seves fites és reconeguda en tot el món.

Georgina García és una de les jugadores de tennis més reconegudes al circuit professional WTA, destacant-se a la 74a posició del rànquing mundial de dobles, i compta amb el rècord del servei més ràpid del món, aconseguit el 2018 al Torneig Internacional de Budapest (Hongria) després de servir a 220 km/h. Fa un any que Georgina resideix a Andorra.

«El meu preparador físic és Santi Fluvià, el mateix dels jugadors de l’Inter, llavors sempre coincidim a LAT Andorra, el seu centre. La veritat és que em cauen súper bé, fins i tot hem anat a jugar pàdel més d’alguna vegada. Tinc molt bona relació amb ells i per això dic que sóc de l’Inter», confessava.

Georgina García durant un partit del circuit (foto: WTA Tennis)

La jugadora, nascuda fa 28 anys a Barcelona, també és coneguda com a ‘Huracán’ per la potència del seu servei i del seu cop de dreta, tot i que també per la seva personalitat molt extravertida. Aquesta característica ha fet que el seu cor bategi amb els cors blau i negre.

«M’agrada molt tot l’esport. Estic acostumada a relacionar-me amb esportistes i una de les coses que em va cridar l’atenció quan vaig arribar aquí era trobar un equip de futbol i donar-li suport, sobretot si hi juguen els meus amics. Sóc del Barça tota la vida, però abans de tot estan els meus amics. Si jugués el Barça contra l’Inter, jo voldria que guanyi l’Inter», admetia.

‘Huracán’ des de la part alta d’Escaldes-Engordany

A tant ha arribat la seva passió per l’Inter que ‘Georgi’ no vol perdre’s cap detall del nostre club: permanentment activa a les xarxes socials, s’assabenta de tota la informació de l’equip, encara més quan marxa lluny per disputar els tornejos WTA.

«Vaig patir molt amb el partit de la Champions. Els altres (l’FC Drita) es llençaven molt a terra, protestaven, perdent el temps tota l’estona. Però per ser la primera vegada a la Champions per a l’Inter, va anar molt bé, molt bé competit. Estic convençuda que a l’Europa League anirà molt millor», reflexionava.

La jugadora de tennis amb el rècord mundial del servei més ràpid és de l’Inter (foto: WTA Tennis)

Encara que l’entrevista va ser feta al barri d’Els Vilars de la nostra parròquia, ‘Huracán’ ara mateix és a Alemanya per preparar el seu proper repte: l’Obert de Praga (República Txeca) que comença el 29 d’agost. Toca donar-li suport, tant com ella ho fa a l’Inter.

«Sé que l’Inter està fent molt bé les coses, que cada vegada està millorant tot el que envolta els jugadors. Això és molt important per a tots els esportistes, tenir un bon equip i poder fer-nos costat. Estic molt segura que la temporada vinent serà molt millor i que guanyarem tot», concloïa.