Publicado el

De campió a campió

Foto: UEFA via Getty Images

L’Inter d’Escaldes es complau en agrair les nombroses mostres d’enhorabona que ha rebut gràcies als seus títols i la seva estrena en competicions europees. Una de les salutacions més especials arriba des de l’actual campió d’Europa.

El Bayern de Munic, guanyador de la Champions League 2019-20, va tenir la noblesa de felicitar el nostre club després de ser el campió de la Lliga Nacional 2019-20 que va permetre l’accés a l’actual versió de la màxima competició continental de clubs.

«En nom de l’FC Bayern de Munic, voldria donar l’enhorabona a l’Inter Club d’Escaldes per guanyar la Primera Divisió 2019-20. Desitjo el millor per al vostre equip durant la temporada vinent», diu la carta signada pel president de la junta executiva del club bavarès, Karl-Heinz Rummenige.

Part de la salutació del Bayern que va arribar a la nostra seu social

Juntament amb el missatge de l’exmundialista amb l’absoluta d’Alemanya, confirmem la recepció d’altres mostres d’enhorabona com la de l’FC Bate Borisov de Bielorússia i de l’Associació de Clubs Europeus (ECA, per les seves sigles en anglès) arran del nostre bateig continental.

Des de l’Inter volem agrair les nombroses mostres d’afecte davant el nostre creixement esportiu i institucional. Tots junts, SEREM MÉS!