Publicado el

Objectiu: Europa League

Tornem als entrenaments! Després de dues setmanes de vacances, l’Inter d’Escaldes reprèn l’activitat esportiva amb el repte de l’Europa League a l’horitzó.

Bona part de la plantilla del primer equip ha fet el xut inicial d’aquesta etapa de la temporada 2020-21, que havia començat amb la històrica presentació de l’Inter a la UEFA Champions League, quan va jugar contra l’FC Drita la semifinal de la ronda preliminar a Nyon (Suïssa).

«És veritat que hem treballat molt bé, l’experiència de Nyon ens va venir molt bé per saber el nivell que hi ha a Europa. Hem tret conclusions d’aquesta experiència per poder fer front a l’Europa League», comentava l’entrenador Adolfo Baines després de la primera sessió d’entrenament setmanal.

L’Inter és l’únic equip andorrà que, a hores d’ara, es manté en les competicions continentals, amb el repte de disputar la segona fase classificatòria de l’Europa League. El sorteig d’aquesta fase serà el 31 d’agost i el partit està previst per jugar-se el 17 de setembre.