Publicado el

Apuntem les dades

L’Inter d’Escaldes coneix el seu camí per defensar el títol de Primera Divisió. El nostre equip s’estrena al mes d’octubre a les competicions domèstiques, una de les quals ha estat modificada arran de la situació sanitària.

La UE Sant Julià serà el primer rival de l’Inter a la Lliga Nacional 2020-21 el diumenge 25 d’octubre. Així ha estat determinat segons el sorteig dut a terme per la Federació Andorrana de Futbol aquest dijous via telemàtica.

El partit davant els lauredians serà el primer dins d’una competició de Lliga que, a diferència d’altres temporades, ha patit un canvi essencial: el format serà a dues voltes en la fase regular (en comptes de tres) més dues voltes als play-offs. El canvi és a causa de la crisi sanitària de la Covid-19 que va endarrerir els calendaris i, de pas, es projecta un final de competició més aviat arran de l’Eurocopa 2021.

L’Inter, en tot cas, s’estrena en les competicions domèstiques el 18 d’octubre amb la disputa de la Supercopa d’Andorra. L’actual campió de Lliga i Copa jugarà contra l’FC Santa Coloma, sota campió en ambdues competicions. Un mes abans, el nostre equip ha de jugar la segona fase classificatòria de l’Europa League davant un rival per determinar-se el 31 d’agost.

L’INTER A LA PRIMERA VOLTA DE LA LLIGA 2020-21

JORNADA DATA RIVAL
1 Dg 25 d’octubre UE Sant Julià
2 Dg 1 de novembre Penya Encarnada
3 Dg 22 de novembre UE Santa Coloma
4 Dg 29 de novembre CE Carroi
5 Dg 6 de desembre Atlètic Escaldes
6 Dg 13 de desembre FC Santa Coloma
7 Dg 20 de desembre UE Engordany
L’Inter disputarà per primera vegada la Supercopa d’Andorra (foto: BonDia)