Publicado el

Un altre cop, el somni europeu

Dundalk FC, campió de la Primera Divisió de la República d’Irlanda el 2019, és el proper rival de l’Inter Club d’Escaldes a la seva segona aventura europea de la seva història; ara per ara, l’Europa League.

«Inter Club d’Escaldes from Andorra». Paraules de Michael Heselschwerdt, cap de competicions de la UEFA, al moment de treure la pilota amb el nom del nostre club durant el sorteig de la segona fase classificatòria de l’Europa League. L’atzar ha volgut que l’equip irlandès hi sigui el rival.

Dundalk, que aquest 1 de setembre fa 117 anys de vida, coincidirà amb l’Inter a la competició continental després de perdre contra el NK Celje d’Eslovènia a la primera ronda classificatòria de la Champions League el 19 d’agost a Budapest (Hongria). Aquesta derrota va causar la destitució del seu entrenador Vinny Perth.

«Tenim un bloc d’objectius al club. Nosaltres anem setmana rere setmana, pas a pas, amb cada objectiu com l’Europa League al seu moment, sense por i amb molt de treball. Hem de ser ordenats, estructurats i treballar molt de valent. Un dels objectius del club és fer-ho bé a l’Europa League», analitzava Filippo Giovagnoli, nou entrenador del Dundalk durant la seva presentació fa una setmana.

El partit entre Inter i Dundalk es jugarà el 17 de setembre a l’estadi Comunal Joan Samarra d’Andorra la Vella a les 19h30.

Inter, molt a prop del trofeu de l’Europa League (fotos: UEFA)