Publicado el

Trepitjades naturals

L’Inter Club d’Escaldes torna, després de molt de temps, a disputar un partit oficial a l’estadi Comunal Joan Samarra, emblemàtic reducte de l’esport andorrà. I ho farà amb un motiu molt especial: el primer partit internacional del club a casa.

L’estadi de la capital, únic amb gespa natural en tot el Principat, serà la seu del partit entre l’Inter i el Dundalk FC d’Irlanda, vàlid per la segona ronda classificatòria de l’Europa League 2020-21. El partit es jugarà dijous 17 de setembre a les 19h30, després que la UEFA hagi aprovat la proposta del nostre club.

El Comunal és el camp que sovint acull els equips andorrans a les competicions europees i aquesta temporada ha passat la prova amb les participacions internacionals de l’FC Santa Coloma i la UE Engordany. Arran de les mesures sanitàries per la Covid-19, el partit ha de jugar-se a porta tancada.

Serà el primer cop de l’Inter al camp de l’avinguda de Salou després de dues temporades. L’últim partit oficial del nostre club al Comunal va ser el 6 de maig de 2018, a la cinquena jornada del play-off per la permanència de la Lliga 2017-18 davant l’FC Encamp. Dos gols de Xavi Gallart ‘Gallo’ van contribuir a l’empat final a dos gols.