Publicado el

Per fi comencem!

Comença una nova temporada per a l’Escola de l’Inter d’Escaldes! Totes les categories del nostre futbol base inicien el curs 2020-21 a partir de dilluns. Les inscripcions encara estan obertes per afegir-s’hi.

Ja podeu planificar el vostre calendari: amb la confirmació del Comú d’Escaldes-Engordany per utilitzar el camp del Prat del Roure de la nostra parròquia, l’Escola pot iniciar les seves activitats per fer front a les competicions oficials de futbol base 20-21 que encara no tenen una data d’inici però que es preveuen que comencin a l’octubre.

Juntament amb el Prat del Roure, la nostra Escola disposa alguns horaris al Centre d’Entrenament de la FAF per completar la xarxa d’horaris de la temporada.

VEGEU ELS HORARIS D’ENTRENAMENTS AQUÍ

SIGUES AMB NOSALTRES!

Des del mes de maig, l’Inter d’Escaldes impulsa la campanya «Sigues amb nosaltres» que pretén fer créixer el nostre futbol base, ara per ara un dels més nombrosos i prestigiosos del país. No obstant això, encara hi ha temps per afegir-se a aquesta gran família.

La novetat d’aquesta temporada és la inscripció en línia, que facilita els tràmits adients per formar part de la nostra Escola. Les inscripcions estan obertes per a jugadors nascuts entre els anys 2002 al 2015.

INSCRIPCIÓ ONLINE TEMPORADA 20-21 AQUÍ

La positiva realització del Campus d’Estiu ha mantingut la confiança als protocols sanitaris per dur a terme els entrenaments de l’Escola.