Publicado el

Anirem sobre rodes

L’Inter Club d’Escaldes presenta el seu nou staff de fisioterapeutes per al primer equip: dos professionals de la prestigiosa Clínica Mobile Andorra seran els encarregats del benestar físic de la nostra plantilla.

Elia Villa i Laura Figuera s’afegeixen al cos tècnic del primer equip de l’Inter per orientar els tractaments físics dels jugadors. El tàndem es distribueix la feina tant al camp com també durant les visites a la consulta de Clínica Mobile Andorra, situada a la galeria del Centre Termolúdic Caldea.

«És una gran il·lusió afegir-me a l’Inter perquè és l’actual campió d’Andorra i perquè és una institució molt seriosa, molt forta i que volen arribar als resultats més alts possibles. Farem fisio de camp però també farem prevenció a la clínica», explicava Elia Villa.

Elia, de ben segur, tindrà una motivació addicional per assumir aquest repte: italià de naixement, és aficionat de l’Inter de Milà, alma mater del nostre club. Compta amb 12 anys de trajectòria a la Clínica Mobile, que atén personalitats destacades del món de l’esport motor com Pol Espargaró, Jack Miller i Jorge Martín, entre d’altres. La Laura s’ha afegit recentment al projecte de Clínica Mobile Andorra amb el repte de l’Inter al davant.

«Espero que aquesta temporada vagi molt bé, tant al camp com durant el seguiment dels jugadors a la clínica. Som els campions de Lliga i segur lluitarem per superar-nos i arribar el més lluny possible», reconeixia Laura Figuera.

Benvinguts, Laura i Elia! Amb vosaltres, SEREM MÉS!

Laura Figuera i Elia Villa comencen a sentir la samarreta blava i negra.