Publicado el

Capitana per sempre

L’Inter d’Escaldes vol reconèixer tota la implicació de Sara Pelfort, capitana de l’equip Femení i una de les fundadores d’aquesta categoria. La Sara emigra deixant un llegat fonamental per al desenvolupament del futbol de nenes al nostre club.

Sara va fer 12 anys al maig i per tant ha complert l’edat límit per disputar les competicions oficials del nostre equip Femení, que comprèn les categories Benjamí i Aleví. Per aquesta raó la jugadora va anunciar la seva marxa de l’Escola de l’Inter que va integrar durant cinc temporades.

«Doncs m’ha semblat molt bonic tot aquest temps a l’Inter. Totes les experiències que portaré sempre, amb totes i tots, la veritta és que estic molt orgullosa del meu equip», reconeixia la Sara.

Pelfort va ser fonamental al desenvolupament del futbol femení de l’Inter. Abans de la creació de l’equip de nenes, Sara competia en categories masculines de la seva edat i, de fet, es va mantenir a la plantilla de la categoria Aleví fins al darrer curs. Gràcies a aquesta trajectòria, Sara va esdevenir la capitana del Femení des de la seva fundació la temporada 2018-19. ‘Sareta’ va tenir una activa participació als dos títols de l’Inter: la Divisió 1B de la Lliga Primavera 18-19 i la Lliga de Futbol Sala 19-20. Amb la nostra samarreta, Pelfort va demostrar gran solidesa defensiva, caràcter i capacitat golejadora; tant és així que va ser convocada a la selecció nacional femenina Benjamí-Aleví.

«A les nenes que continuen a l’Inter, que gaudeixin del moment que estem vivint, amb el creixement que hem tingut a l’Inter. I a les nenes que vinguin, que segur s’ho passaran súper bé», aconsellava la Sara.

Sara a les celebracions del títol de la Divisió 1B de la Lliga de futbol sala femenina 2019-20

L’empremta de Sara Pelfort a l’Inter va més enllà de les seves condicions futbolístiques: amb un gran esperit de companyonia, sempre estava amb disposició de col·laborar amb la difusió de les activitats del club, com el llançament de la nostra web el 2018 i ser la cara visible per impulsar la creació del Femeni la temporada 2018-19. Per si no n’hi hagués prou, Sara va fer història al nostre club portant la nostra samarreta fins a Àfrica durant un viatge a les Illes Reunió. També va lluir el nostre escut a Gal·les, sempre amb el suport inesgotable del Pere i la Nuri, els seus pares, i l’Eric, exjugador de l’Inter la temporada 2015-16 (12 partits, 1 gol).

Moltes gràcies, Sara! L’Inter sempre serà casa teva! Amb tu, SEREM MÉS!

Sara i la samarreta de l’Inter a les Illes Reunió