Publicado el

Bateig Tricolor

Un partit de luxe tindrà l’Inter d’Escaldes per preparar el seu repte a l’Europa League. El nostre equip jugarà contra l’FC Andorra, representant nacional a la Segona B espanyola. Serà el primer enfrontament entre els dos equips des que Gerard Piqué va assumir la propietat del club tricolor.

Diumenge a les 11h30, a Prada de Moles d’Encamp, serà el partit de preparació de l’Inter abans de reprendre l’activitat europea. El partit es juga a porta tancada i ha estat autoritzat per les autoritats adients arran de les mesures sanitàries originades per la pandèmia de la Covid.19.

«És un bon toc de preparació pel que viurem al partit d’Europa League. Segur que podem utilitzar eines que ens serviran per al partit de dijous», analitzava el nostre director esportiu Otger Canals.

Serà un partit molt especial per a l’Inter perquè és el primer cop que el nostre club juga davant l’FC Andorra des que el club va viure una reestructuració l’any 2018 amb Gerard Piqué encapçalant el nou projecte. L’antecedent més semblant és l’amistós que va jugar l’Inter contra l’equip filial dels tricolors el 20 de gener (victòria de l’Inter per 3-0).

«Juguem contra un gran equip, que ha crescut i que està en una categoria superior. Poder competir contra un equip com ells, molt semblant al nivell que trobarem a Europa, doncs ens donarà molt de profit», afegia Otger Canals.

També es viurà un moment molt especial per a bona part dels nostres jugadors que fa poc temps compartien vestidor amb els de Prada de Moles, com Ludo Clemente, Fede Bessone i Raul Feher. De ben segur, tindrem una gran preparació abans del partit de la segona fase classificatòria de la UEFA Europa League, dijous a les 19h30 contra el Dundalk FC d’Irlanda a l’estadi Comunal.

Óscar Reyes va anotar l’últim gol de l’Inter davant l’FC Andorra B al gener