Publicado el

Competint a un nivell superior

Tot i la derrota, l’amistós de l’Inter d’Escaldes davant l’FC Andorra deixa bones sensacions de cara al repte de dijous a la UEFA Europa League. Es destaca el bon treball defensiu i haver competit davant un rival semblant al Dundalk FC, el proper rival.

El resultat final de 2-0 contra l’FC Andorra és una demostració de la bona feina de l’Inter per saber plantar-se davant un rival de nivell superior, que competeix a la Segona Divisió B espanyola amb jugadors professionals. Bàsicament, el nostre equip ha pogut resistir els atacs dels tricolors amb una formació defensiva molt ordenada, i que els gols han arribat a causa d’errors puntuals.

«El nivell de l’FC Andorra és molt superior al nostre, tant físicament com tàcticament. Avui he vist detalls per corregir i intentar fer l’homenada de passar ronda», admetia el nostre entrenador Adolfo Baines al final del partit.

L’Inter ha donat minuts a tots els seus jugadors disponibles, com Jordi Rubio que s’ha estrenat positivament amb la samarreta blava i negra. Ha estat també la reaparició d’Ilde Lima al camp després de gairebé dos mesos sense jugar a causa d’una lesió al soli. Tots dos podran enfrontar-se al Dundalk FC, de la República d’Irlanda, a la segona ronda classificatòria de la UEFA Europa League.

«Hem d’estar molt junts, molt solidaris i intentar aprofitar les ocasions que tindrem en atac. El que hem vist avui és una còpia del que veurem dijous», recalcava Adolfo Baines.

El partit europeu de l’Inter serà dijous a les 19:30 hores a l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella.

Bona estrena de Jordi Rubio amb l’Inter