Publicado el

L’inici d’una nova etapa

Punt final a un gran somni. L’Inter Club d’Escaldes s’acomiada de les competicions europees amb la sensació d’haver competit més enllà de les diferències davant els rivals. Això ha quedat demostrat al partit de la segona ronda classificatòria de la UEFA Europa League.

La derrota per 1-0 contra el Dundalk FC demostra que l’Inter ha sabut lluitar per escurçar diferències, malgrat la superioritat del rival, sobretot en l’àmbit físic. El nostre equip ha plantat cara a un oponent professional en un partit força brusc, tant és així que l’equip irlandès ha acabat amb deu jugadors amb la targeta vermella d’Andy Boyle al minut 58. La força en atac del nostre equip ha augmentat, al punt que ha gaudit d’oportunitats de gol per tenir l’empat a tocar.

El gol de David McMillan al minut 14 semblava la sentència de l’eliminatòria, però l’Inter ha sabut resistir amb un bon treball defensiu. A la segona part, amb l’Inter amb superioritat numèrica, hem pogut veure un equip molt competitiu, amb actitud i compromís, que es queda fora de competicions europees amb la sensació d’enlairar un camí de creixement.

Ilde Lima ha tornat a jugar un partit oficial des del 19 de juliol. Ha acabat el partit com a davanter centre i capità.

LOCALS PER PRIMER COP

L’estrena de l’Inter com a amfitrió a una competició europea ha suposat, a més, un desplegament humà que el nostre club mai havia desenvolupat: directius, col·laboradors i voluntaris, tots plegats amb la il·lusió de complir els requeriments de la UEFA per dur a terme aquest esdeveniment que serà una fita a la nostra història.

El nostre agraïment per tots els operaris sanitaris, d’ordre (tant seguretat privada com la Policia d’Andorra), els operaris del Comú d’Andorra la Vella i operaris de la Federació Andorrana de Futbol que han contribuït amb la seva disposició perquè l’Inter estigués a l’altura de les expectatives.

Avui l’Inter ha perdut al camp però ha guanyat un pas al seu camí de ferm aprenentatge. Tots junts, SEREM MÉS.

Diego, Mauricio i Manoli, part de l’equip de voluntaris per al partit d’Europa League.