Publicado el

Moltes gràcies per tot!

Adolfo Baines quedarà a la història de l’Inter Club d’Escaldes. L’entrenador del primer equip deixa una empremta inoblidable que el nostre club reconeix per agrair tota la seva dedicació durant les darreres dues temporades.

L’Inter i Adolfo Baines no han arribat a un acord per renovar el contracte que expirava al final de la temporada 2019-20 però que s’ha ampliat fins al final de la trajectòria de l’equip a les competicions europees.

El club agraeix la implicació del primer entrenador professional en la història de l’Inter, que ha permès el salt qualitatiu que el nostre projecte esportiu volia des de fa anys, amb ordre i dedicació amb la feina al camp i amb tot el que envolta els partits i entrenaments.

Adolfo Baines amb el títol de campió de Lliga 2019-20

La trajectòria d’Adolfo Baines a l’Inter compta amb 57 partits oficials (33 victòries, 13 empats, 11 derrotes) i el seu nom serà recordat per ser l’entrenador que va encapçalar l’obtenció de la primera Lliga de Primera Divisió, la de la temporada 2019-20, i la Copa Constitució 2020. A escala individual, Baines va ser reconegut com a millor entrenador del futbol andorrà l’any 2019.

Moltes gràcies per aquest camí d’aprenentatge, Adolfo!